Inicio 9 Especias Ecolóxicas 9 Pementón e Caiena

Pementón e Caiena

O Pimentón é un c ondimento para moitos pratos (un moi especial é o polvo a feira, ou para facer unha allada).

Non cociñar a máis de 80ºC

A Caiena é para os amantes do picante .

Máis produtos da mesma categoría

Pementa Negra en Po

Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 50 gramos.

Cebola

Cebola, emprégase nos mesmos pratos que a fresca e si se engade directamente aporta un toque crocante .

Anís

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación dos gases. Especieiro 50 gramos

Eneldo

Conservante natural. Especiero 17 gramos.

Cardamomo

Antibacteriano e antifúnxico. Impide a formación de gases. Especieiro 36 gramos

Comino

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.

Loureiro

A folla do loureiro deshidratada perde o amargor que ten en fresco. Condimento para pescados, mariscos, patacas , escabeche…

Fiuncho

Dor de estómago . Flatulencia

Garam Malasa

Mistura de 5 especias. Especieiro 45 gramos.