Inicio 9 Especias Ecolóxicas 9 Pementón e Caiena

Pementón e Caiena

O Pimentón é un c ondimento para moitos pratos (un moi especial é o polvo a feira, ou para facer unha allada).

Non cociñar a máis de 80ºC

A Caiena é para os amantes do picante .

Máis produtos da mesma categoría

Tomiño

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 25 gramos

Cebola

Cebola, emprégase nos mesmos pratos que a fresca e si se engade directamente aporta un toque crocante .

Loureiro

A folla do loureiro deshidratada perde o amargor que ten en fresco. Condimento para pescados, mariscos, patacas , escabeche…

Ourego

Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 15 gramos.

Padriño

Mestura de chantaxe, romeu, hibisco e canela. Unha infusión depurativa

Curry

Mistura de entre 10 e 30 especias. Especieiro 40 gramos.

Fiuncho

Dor de estómago . Flatulencia

Pementa Negra en grao

Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 50 gramos.

Comino

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.

Albahaca

Hipotensoras. Reduce o uso do sal. Especieiro 20 gramos