As Nosas Especias
A gran vantaxe de empregar as especias a miúdo, ademais do aroma que achegan, non incorporan calorías ao prato que preparemos.
As especias teñen unha alta capacidade antioxidante, unha gran capacidade de anular os efectos negativos das lesións das células, exercendo un bo placaje aos radicais libres.
Destacan pola súa riqueza en vitaminas e minerais.
Mercar Online
Albahaca
Hipotensoras. Reduce o uso do sal. Especieiro 20 gramos
Allo
Propiedades antimicrobianas. Conservante natural. Especieiro 75 gramos
Anís
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación dos gases. Especieiro 50 gramos
Caiena en po
Conservante natural. Especieiro 50 gramos.
Caiena Enteira
Conservante natural. Especieiro 50 gramos
Canela en Rama
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 50 gramos
Cardamomo
Antibacteriano e antifúnxico. Impide a formación de gases. Especieiro 36 gramos
Cebola
Cebola, emprégase nos mesmos pratos que a fresca e si se engade directamente aporta un toque crocante .
Chantaxe
Dor de gorxa, tose e cistite.
Cilantro
Hipotensoras. Reducen o uso do sal. Especieiro 25 gramos
Comino
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.
Cravo
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 35 gramos.
Cúrcuma
Antiinflamatorio. Especieiro 50 gramos.
Curry
Mistura de entre 10 e 30 especias. Especieiro 40 gramos.
Eneldo
Conservante natural. Especiero 17 gramos.
Fiuncho
Dor de estómago . Flatulencia
Garam Malasa
Mistura de 5 especias. Especieiro 45 gramos.
Loureiro
A folla do loureiro deshidratada perde o amargor que ten en fresco. Condimento para pescados, mariscos, patacas , escabeche…
Moringa
Noz Moscada
Antibacteriana. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.
Ourego
Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 15 gramos.
Padriño
Mestura de chantaxe, romeu, hibisco e canela. Unha infusión depurativa
Pementa Branca en Grao
Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 50/55 gramos.
Pementa Negra en grao
Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 50 gramos.
Pementa Negra en Po
Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 50 gramos.
Pementón e Caiena
O Pimentón é un c ondimento para moitos pratos (un moi especial é o polvo a feira, ou para facer unha allada). Non cociñar a máis de 80ºC A Caiena é para os amantes do picante .
Perexil
Vai ben con todo.
Ras al Hanout
Romeu
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 20 gramos.
Tomiño
Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 25 gramos
Xenxibre
Hipotensoras. Reducen o uso da sal. Fortalece o sistema inmunitario. Especieiro 40 gramos
Puntos de Venta
Podes atopar os nosos produtos nestes puntos de venta.
Outros Produtos
Grelo Deshidratado
Hortaliza que contén compostos antioxidantes naturais como as vitaminas A, B9 (ou acedo fólico),E, K..
Infusions Eco
Milhulloa realiza o ciclo completo da elaboración destas infusións. Con cada infusión gozarás dos sabores e aromas da Ulloa.
Oleatos & Misturas
A elaboración dos nosos oleatos segue un proceso que vai desde o cultivo ecolóxico das especies ata a maceración no noso laboratorio rural.