As Nosas Especias

A gran vantaxe de empregar as especias a miúdo, ademais do aroma que achegan, non incorporan calorías ao prato que preparemos.

As especias teñen unha alta capacidade antioxidante, unha gran capacidade de anular os efectos negativos das lesións das células, exercendo un bo placaje aos radicais libres.

Destacan pola súa riqueza en vitaminas e minerais.

Albahaca

Albahaca

Hipotensoras. Reduce o uso do sal. Especieiro 20 gramos

Allo

Allo

Propiedades antimicrobianas. Conservante natural. Especieiro 75 gramos

Anís

Anís

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación dos gases. Especieiro 50 gramos

Canela en Rama

Canela en Rama

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 50 gramos

Cardamomo

Cardamomo

Antibacteriano e antifúnxico. Impide a formación de gases. Especieiro 36 gramos

Cebola

Cebola

Cebola, emprégase nos mesmos pratos que a fresca e si se engade directamente aporta un toque crocante .

Cilantro

Cilantro

Hipotensoras. Reducen o uso do sal. Especieiro 25 gramos

Comino

Comino

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.

Cravo

Cravo

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 35 gramos.

Cúrcuma

Cúrcuma

Antiinflamatorio. Especieiro 50 gramos.

Curry

Curry

Mistura de entre 10 e 30 especias. Especieiro 40 gramos.

Eneldo

Eneldo

Conservante natural. Especiero 17 gramos.

Loureiro

Loureiro

A folla do loureiro deshidratada perde o amargor que ten en fresco. Condimento para pescados, mariscos, patacas , escabeche…

Noz Moscada

Noz Moscada

Antibacteriana. Impide a formación de gases. Especieiro 40 gramos.

Ourego

Ourego

Antibacteriana. Conservante natural. Especieiro 15 gramos.

Padriño

Padriño

Mestura de chantaxe, romeu, hibisco e canela. Unha infusión depurativa

Pementón e Caiena

Pementón e Caiena

O Pimentón é un c ondimento para moitos pratos (un moi especial é o polvo a feira, ou para facer unha allada). Non cociñar a máis de 80ºC A Caiena é para os amantes do picante .

Romeu

Romeu

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 20 gramos.

Tomiño

Tomiño

Favorece a dixestión das graxas. Impide a formación de gases. Especieiro 25 gramos

Xenxibre

Xenxibre

Hipotensoras. Reducen o uso da sal. Fortalece o sistema inmunitario. Especieiro 40 gramos

Puntos de Venta

Podes atopar os nosos produtos nestes puntos de venta.

Create store locator by Locatoraid

Outros Produtos

Grelo Deshidratado

Hortaliza que contén compostos antioxidantes naturais como as vitaminas A, B9 (ou acedo fólico),E, K..

Infusions Eco

Milhulloa realiza o ciclo completo da elaboración destas infusións. Con cada infusión gozarás dos sabores e aromas da Ulloa.

Oleatos & Misturas

A elaboración dos nosos oleatos segue un proceso que vai desde o cultivo ecolóxico das especies ata a maceración no noso laboratorio rural.

Datos de Contacto

Tel. 620 78 36 82 - 646 56 91 26

milhulloa@hotmail.com

Lugar Coto, 1

27204 Palas de Rei, Lugo