As Nosas Especias
A gran vantaxe de empregar as especias a miúdo, ademais do aroma que achegan, non incorporan calorías ao prato que preparemos.
As especias teñen unha alta capacidade antioxidante, unha gran capacidade de anular os efectos negativos das lesións das células, exercendo un bo placaje aos radicais libres.
Destacan pola súa riqueza en vitaminas e minerais.
Albahaca
Hipotensoras. Reduce o uso do sal. Especieiro 20 gramos
Allo
Anís
Caiena
Caiena Moída
Canela en Rama
Cardamomo
Cebola
Chantaxe
Cilantro
Comino
Cravo
Cúrcuma
Curry
Fiuncho
Garam Malasa
Loureiro
Moringa
Noz Moscada
Ourego
Padriño
Pementa Branca en Grao
Pementa Negra en grao
Pementa Negra en Po
Pementón e Caiena
Perexil
Ras al Hanout
Romeu
Tomiño
Xenxibre
Datos de Contacto
Tel. 620 78 36 82
Lugar Coto, 1
27204 Palas de Rei, Lugo
